+359 876 76 72 72
от 9:00 до 18:00

За нас

От 6 години магазините ТТ Маркет - собственост на фирма Девали ООД, предлагат и продават на Русенския пазар висококачествената Английска марка Creightons, която включва професионални продукти за коса, натурална козметика за лице Amie, продукти за лице и тяло, Мъжка професионална козметика за лице Groomed. От края на Декември 2017 г. фирмата е ексклузивен представител и дистрибутор на марката Creightons за България.

С повече от над 250 години опит марката Creightons Hair Care постига голям успех, като е призната на световния пазар – във Великобритания, Австралия, САЩ, Чили, Южна Африка, Турция, Мароко, Полша, и в няколко други европейски страни. 
Днес марката Creightons Hair Care със своето доказано качество и ефективност се нарежда до едни от широко разпространените компании за козметика ( както се вижда на графиката John Frieda, Loreal, Paul Mitchell )Каква е тайната на Creightons?
Kомбинацията от естествени съставки, професионални формули (традиции предавани от десетилетия) и известното британско качество! Защото Creightons e иновативна марка, която съчетава всички последни тенденции на косата - експертите, които знаят точно от какво се нуждаят потребителите за грижа за косата.

Марката Creightons е за тези, които търсят само най-доброто за себе си. Creightons доставя уникални резултати, които се забелязват още с първото приложение и призната като една от най-добрите брандове по отношение цена-качество в Европа.