+359 876 76 72 72
от 9:00 до 18:00

Доставка

ДОСТАВКА

 

 

Начини за поръчка

Ще приемем твоята поръчката чрез сайта, чрез нашата ФБ страница: facebook/Крейтънс Creightons Bulgaria, а ако си в движение - свържи се с нас на телефон 0876 76 72 72.

Начини за доставка

Стоките, поръчани от нашия електронен магазин се доставят до всички населени места на територията на Република България от куриерска фирма Еконт:

- ДО АДРЕС, заявен при поръчка в работно време, или по предварително договорени с клиента условия. Желателно е да дадете адрес, на който Вие или упълномощено от Вас лице ще може да приеме пратката. При неуспешна доставка, се оставя съобщение от куриерската фирма с телефон за връзка за повторна доставка на пратката

- ДО ОФИС, при желание на клиента поръчка може да бъде доставена до поискване, при което той може да я получи от офиса на куриерската фирма в удобно за него време. Вие ни уведомявате за адреса на офис на куриерската фирма във Вашия град, от който искате да си получите пратката.

Цена за доставка

Поръчки със стойност над 40 лева - доставката е безплатна!

Цената за доставка е според действащия ценоразпис на куриерска фирма Еконт. 

Време за доставка

Ако направиш поръчка до 16:00 часа, тя ще бъде доставена още утре. Ако не успееш – и утре е ден! Ще я обработим и ще пристигне при теб на следващия работен ден.

Поръчки, направени в петък до 16:00 часа се доставят в събота до обяд. Поръчки, направени през уикенда или официални празници, ще бъдат обработени в следващия работен ден.

Ако твоята пратка се бави, не се колебай да се свържеш с нас, но имай предвид, че в някои населени места доставки се извършват в определени дни от седмицата. 

Начини на плащане

Заплащането на поръчаните от вас продукти става посредством наложен платеж - заплащате поръчката на куриера в момента на доставянето. Можете пред куриера да отворите покупката, да проверите нейното съдържание и едва тогава да заплатите.

При проблем с поръчката

При нас работата тече на бързи обороти и въпреки, че полагаме огромни усилия, понякога грешим. Случва се рядко, но ако допуснем грешка, знай, че не е нарочно.

Каквото и да сме объркали, просто ни се обади на 0876 76 72 72 и ние обещаваме да поправим грешката си по най-добрия за теб начин. Въпреки всичко, ние винаги сме коректни и лоялни!

 

*Пратки се изпращат единствено в рамките на България